Selecteer een pagina

Even voorstellen

Mijn naam is Mandy van Belzen. Ik heb rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na mijn studie heb ik gewerkt binnen de juridische, financiële en sociale dienstverlening. Hierbij heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dit zet ik sinds kort vanuit mijn eigen bewindvoerderskantoor in om een optimale dienstverlening aan mijn cliënten te bieden.  

Ik ben werkzaam als bewindvoerder en budgetbeheerder omdat ik graag voor en met mensen werk. Mijn doel is om mijn cliënten rust en overzicht te geven. Ik kijk daarbij vanuit de cliënt wat er nodig en mogelijk is.

  • Wat zijn de grootste zorgen?
  • Wat is voor de cliënt heel belangrijk?
  • Waar hoopt iemand op?

Ik kijk vervolgens samen met de cliënt of budgetbeheer of beschermingsbewind passend en nodig is en of ik degene ben die hem/haar hierbij kan helpen. Vervolgens maken we samen een plan op maat. Hierbij betrek ik ook de belangrijkste persoon/personen rondom cliënt en de eventueel aanwezige begeleiding.

Tot slot nog kort wat informatie over mijzelf. Ik woon in Tiel, samen met mijn gezin en onze hond. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op stap, wandel ik graag uitgebreid met mijn hond of lees een boek.

Verder houd ik van gezelligheid en een goed gesprek. Ik ben gedreven, enthousiast en zet me graag in om een ander vooruit te helpen. Ik krijg energie van het goed organiseren van zaken en ben nauwkeurig.

Deze eigenschappen komen goed van pas bij mijn werk als bewindvoerder.